Post by lescneapanati on Mar 5, 2022 10:03:48 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Color-Vyfarbovacia kniha ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Color-Vyfarbovacia kniha IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ výdrž cheat kódu závady ▞▞▞
▞▞▞ Happy Color-Vyfarbovacia kniha 2022 version ▞▞▞
Perfektná hra, keď čakáte v rade alebo sa len nudíte. Jedinou nevýhodou je, že niektoré farby sa opakujú alebo je ťažké sa k nim dostať na veľmi detailnej grafike.
Naozaj sa mi táto aplikácia páči, obrázky sú naozaj roztomilé, ale aplikácia neustále zamŕza a musím ju niekoľkokrát reštartovať, aby sa obrázok dokončil.
Glitches Allot, takže na dokončenie obrazu musíte sledovať viacero reklám
Páči sa mi farebnosť a výber obrázkov. Jedinou nevýhodou je, že mi nedovolí otvoriť vzácne obrázky
Táto aplikácia má problémy. Vyhodí ma to zakaždým, keď stlačím ikonu reklamy
Happy Color – boyama oyunu Masa Oyunları mogt
Dobré, ale sakra nepríjemné, pretože stále mrzne, ale okrem toho je to dobré.Opravte tento problém.
Dobrá a zábavná hra
Najnovšia oprava spôsobí, že hra zamrzne a prestane fungovať už po niekoľkých minútach
Nádhera
Super apka
Bola by to päť hviezdičiek, pretože je to skvelá hra, ale bohužiaľ tam nie je žiadna posuvná lišta, takže pohyb v kategóriách hore a dole je utrpením.
Milujem umelecké diela, ktoré vyfarbujeme, ale je tam toľko reklám a to naozaj znižuje moje skúsenosti s aplikáciou. Nie sú to vždy rýchle reklamy. Niektoré majú celých 30 sekúnd.
Happy Color® – Color by Number Board xie
Táto hra je úžasná. Môžete vyfarbovať obrázky vlkov, obrázky vtákov a oveľa viac. Túto hru musíte vyskúšať. máte radi pokojné hry, potom si nainštalujte toto. Na výber sú milióny obrázkov.
kvôli reklamám mi to krásne seká. Odinštaloval som to....
Táto hra je zábavná a naozaj pekná na pohľad. Je to meditatívne a relaxačné. Dôvod, prečo som mu dal 2 hviezdičky, je ten, že je tam toľko reklám, že to rýchlo prestane byť ako hra. Neuveriteľne dráždivé a zničené to, čo mohlo byť perfektnou aplikáciou na farbenie.
Samé reklamy
Ok, najprv ADS.Bruh Práve som spustil hru a stlačil som obrázok, ktorý chcem vyfarbiť, a potom to len prehrá reklamu. Reklamy musíte odstrániť. Viem, že ste tvrdo pracujúca spoločnosť, ale nepreruší to. Po druhé, keď chcem stlačiť list alebo malé miesta na obrázku, je tak ťažké ho stlačiť, pretože je príliš malý, ale aplikácia je dobrá. Odporúčam ľuďom, ktorí sú trpezliví a majú úzkosť 👍
Dobre na odreagovanie
Hluposť
Naozaj oceňujem obrovské množstvo umeleckých diel. Skvelé stráviť čas a relaxovať. Nie som veľkým fanúšikom frekvencie reklám, ale jesť musíme všetci. Aplikácia beží dobre a baví nás to. Vďaka.
24. 12. 2021...Táto aplikácia má príliš veľa závad, je pomalá, potrebuje výrazné farby, náznaky tieňov musia mať inú farbu, sivá je príliš svetlá na to, aby ju bolo možné vidieť. Potrebuje viac farebných ľudí v scénach, domácnostiach atď., neustále sa pozastavuje. ZNOVU ODINŠTALUJEM
Mal by som byť schopný kedykoľvek uložiť hotový obrázok, ako je to možné pri zdieľaní. ak nekliknem na uložiť pred stlačením pokračovať, musím reštartovať obrázok. je veľmi ťažké zapamätať si pred pokračovaním stlačiť uložiť
Neustále sa objavujúce reklamy a zle umiestnené tlačidlo nápovedy (vedúce k mnohým náhodným klepnutiam) sú dosť nepríjemné, ale obrázky sú skvelé, veľa rozmanitosti a hrať sa s nimi je super upokojujúce. Odporučiť.
Zakaždým, keď pohnem, obrázok sa bude otáčať a posuniem sa do nového smeru obrázka, otočí sa späť
Veľmi dobrá hra👍👍👍
Od poslednej aktualizácie sa aplikácia spomalila na načítanie všetkého. Je to stále príjemné, ale musíte byť pripravení na dlhé načítanie obrazovky, ktoré už nie je dobré na rýchle hranie, keď máte 10 minút
Zamŕzanie aplikácie sa po reštarte zlepšilo, ale stále sa to stáva nie tak často. Čakacia doba na načítanie aplikácie a po vyfarbení obrázka je stále hrozná. Načítanie nového obrázka by nemalo trvať 40 – 50 sekúnd. Napriek tomu si to užite, keď sa načíta.
Happy Color® – Color by Number Board ekzv
Vôbec nejde stiahnuť. Ukazuje, že: Odoslať spätnú väzbu.
Skvelá apka
Nevyladená aplikácia. Pri vyfarbovaní prestane z ničoho reagovať a jedine čo sa dá vrátiť späť
Obrázky sa nenačítajú všetko, dostanem „pomalé pripojenie“ a nič sa nestane. Stalo sa to posledné 4 dni. Skončilo to odstránením a preinštalovaním, aby ste stratili všetko, ale teraz to funguje. Nie som šťastný, že som všetko stratil
Neznášam, že sa táto aplikácia ukončí aj uprostred farby a neviem prečo. Hľadal som aktualizácie a odinštaloval/preinštaloval som, bezvýsledne. Mám Android 11. POTREBUJETE AKTUALIZÁCIU?
Super. Škoda, že to rusia reklamy.
Happy Color® – Color by Number Stalo dfe
Skvelá aplikácia, ktorá mi pomáhala uvoľniť sa a zbaviť stresu. Tiež veľa Marvel obrázkov. Dotieravé zvukové bannerové reklamy mi to však zničili. Reklamy, s ktorými sa dá žiť, ale pri fotení som väčšinou v tichu, takže ma niekedy nútia poskakovať a kazia mi náladu. Zvukové reklamy sú neprijateľné, obsah Marvel ma chvíľu zdržiaval, ale nakoniec ma neustále vokálne reklamy prinútili aplikáciu odstrániť.
Je to zábavné
Bolo to hodnotenie 5, kým som nemal dokončených viac ako 100 a potom to opakovane zamrzlo na dennom obrázku 23. decembra. Musel som odinštalovať a stratil som všetky dokončené obrázky.
Bohužiaľ sa zdá, že zaplatenie 10 dolárov za odstránenie reklám neprináša žiadne bonusy, ale odstránenie stien s reklamami. Tipové reklamy sú stále vecou. Cieľom je hádať zarábanie peňazí.
Solarland Acción qaj