Post by lescneapanati on Mar 5, 2022 9:57:36 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از سکه ها را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ Oddbods Turbo Run 2022 version ▞▞▞
بازی عالی برای بچه هایی که یک بازی با چالش کوچک را ترجیح می دهند
خوب
میتوانم بپرسم چرا نمیتوانم شخصیتهای جدید را باز کنم، چرخش روزانه انجام میدهم و نمیتوانم چیزی بخرم
خیلی خوبه عالیه
به مناظر مختلف نیاز دارد اما آن را دوست دارم
جوایز کافی برای باز کردن قفل شخصیتهای دیگر وجود ندارد، آنها نسبت به چیزی که از بازی به شما داده میشود بسیار گران هستند
، 🌷🌷🌷
Oddbods Turbo Run Arcade thzs
این بازی آنلاین نیست، خیلی خوب است، اما اگر آن را برای مدت طولانی بازی کنید، دچار مشکل می شوید، اما خوب است
شخصیت قفل دوست ندارم
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
گرافیک خوب و سرگرم کننده برای بازی
باحال داداش
Talking Ginger 2 Розваги ojh
پسر من عاشق این بازی است
این یک بازی جالب است که می توانید هر شخصیت odbods را کنترل کنید و آنها را حرکت دهید
من گرافیک را دوست دارم
Oddbods Turbo Run እንቅስቃሴ ያለባቸው puyd
عالیدیایييييييييایييييييييييييييييييييييي هايييييييي كم كم كم ايم بقايا ستارة ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
تا کنون خیلی خوب
Oddbods Turbo Run آرکیڈ afy
سرگرم کننده و عالی برای بچه ها
تبلیغات خیلی زیاده ولی من دوستش دارم
پس از به روز رسانی به هالووین، امتیاز ثبت نمی شود. لطفا اصلاح کنید. بچه من واقعا این بازی را دوست دارد.
Oddbods Turbo Run Arkade yau
این یک بازی بسیار خوب است پسر من عاشق oddbods است که در یوتیوب تماشا می کند و گاهی اوقات تلویزیون را واقعاً دوست دارد این بازی را! اما من یک سوال دارم آیا خوکچه هندی در بازی است؟ چون داشتم اطلاعات مربوط به کامئوهای غافلگیرکننده را می خواندم و می گفت بازی های بیگانه و خوکچه هندی می تواند به من بدی بیاوری؟ لطفا؟
بازی عالی بازی میکند، اما اضافهها بازی را پر میکنند و حرکت را برای کودکان سخت میکنند. پسرم روی یک افزودنی کلیک کرد و در نهایت برای بازی پول خرج کرد. خیلی ناامید....
بازی باحالی میتونه عالی باشه فقط اگه بتونم جلوی ضربه زدن به چیزها رو بگیرم...لل
👍
کنترل های آهسته
بازی خوب 4 بچه های من
عالی😍😍
واقعا دوست ندارم برای شخصیت های دیگر پول بپردازید. باید یه جوری پول دربیارم درسته؟..
این بازی یک ریپ آف از بازی Sonic – Dash است.
من آن را خیلی دوست دارم اما واقعاً بد است نه واقعاً اما کمی بد. من یک سوال دارم آیا آن چیز کوچک سفید باعث می شود که شما زمین بخورید؟ و این برنامه حدس می زنم 7/10 است؟
این بهترین بازی تا کنون است
panget
این بازی سرگرم کننده است! درست مثل سونیک x، اما دلیل اینکه من 4 ستاره گذاشتم این است که پول برای خرید شخصیت ها کمی طول می کشد، می توانید به من بگویید چگونه پول بدست بیاورم؟ btw من سوالی دارم پس لطفا به آن پاسخ دهید 1 شما و sonic x creator دوستان هستید؟ 2 آیا شما آن را ساخته اید یا شخص دیگری آن را ساخته است 3 آیا شما خالق نمایش oddbods هستید؟
من عاشق oddbods هستم، اما به لطف oddbods و بازی رفتن، شهر بسیار سخت است
سلام رادین
😍😍😍😍🥰🥰🥰😘😘