Post by drenlandceanrotsbott on Feb 21, 2022 0:18:18 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne kristale ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
neće mi dopustiti da preuzimam smeće
Lako je igrati 😁 i zabavno
Predobra igra
LIJEPA IGRA☺😊👑 VOLIM OVU IGRU ☺😊👑
Kul igrica jako mi je zabavna😎😎😋😋😏😏
Ova igra je fantastična i moja je prva omiljena igra. jako mi se sviđa
Sviđa mi se grafika u boji, ali jedna stvar je silos, nema dovoljno prostora za pohranu, onda sam pokušavao i pokušavao primati narudžbe što je jako teško jer je skladište uvijek puno. Igra je bila nikakva i volim je, ali moram je deinstalirati jer zahtijeva veliki pritisak... Nemam izbora, to je isto kao da voliš čekaš i čekaš.. Ali istina je da ne čekaš ništa.. .!
Želim vidjeti sljedeću novu igru farme😍 i novu zgradu, nove zalogaje, nove ljude
Stvarno volim ovu igru, ali poslao sam im dva pitanja i nisam dobio odgovor može li mi itko reći kako da sve svoje uređaje ubacim u igru
Uređaj bi trebao uvijek objesiti
Ova igra je jako lijepa ... uživam u svojoj igri ljubazno molim vas da novi elementi dolaze u igru, ažurirajte ovo i nova budućnost je stigla u igru
ažuriram mi se softver na mobitelu i više ne mogu otvoriti igricu
nije loše
nisam previše impresioniran igrom
Sve je stvarno dobro... volim igrati ovu igru
Ovo je prekrasna igra ✔✔✔👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍
Ne možete nabaviti alate za čišćenje drveća i stvari osim ako na njih ne potrošite rubine. Piše da možete dobiti alat ispunjavanjem narudžbi na kamionu, ali ja sam to radio i nisam dobio ništa.
Imam toliko stvari u svom skladištu za uklanjanje drveća, kamenja itd., ali ih također ne mogu ukloniti. Molim vas recite mi kako to učiniti jer sam se jako trudio da bolje izgradim svoju farmu ali zbog ovih stabala, kamenja, grmlja itd. ne mogu dobiti više prostora za svoje stvari. Molim te reci mi rješenje. Igra je dobra ali samo mi se nije svidjelo da ako imam stvari za uklanjanje ovih stabala, grmova itd. zašto ih ne mogu ukloniti klikom na njih.
dosadno!!!
Ne mogu se čak ni učitati igra. Dakle, nisam imao priliku igrati 🤨
Vrlo
jako lijepo
Super igra 😘
super igra i igraj
Nakon novog ažuriranja farm paradisa koji se petlja s aplikacijom, naišao sam na ovo. Drago mi je vidjeti da je više-manje sličan ranijoj verziji. Jednostavno volim to. Pogotovo kada radi offline. Sjajan način da se odmorite od stvarnosti. Nastavite tako i molim vas, dajte nam dragulje češće dostupne.
Volite ovu igru. Ja sam na razini 38 i igram ga svaki dan. Zabavno. Rano sam zapeo sa pohranom, skoro sam je izbrisao, kćer je odustala od svog. Iv je uspio puno gledati reklame i nadograditi tako da to sada nije problem. Kad bih mogao promijeniti bilo što, bilo bi to da drveće ne umire, više slobode da kupujemo ono što želimo....količina tvornica, cvjetnjaka itd. i više ukrasnih predmeta dostupnih za kupnju...tj. ograde, kućni ljubimci, potoci itd. Zgrade bi mogle twist i dragulji mogli bi biti slobodnije dostupni
Dodajte mogućnost dodavanja prijatelja s popisa kontakata na svom Android telefonu i dodajte mogućnost prijave na Google play za osobe koje nemaju Facebook i dodajte ukrase kako biste ugodili da morate dodati Google uslugu u oblaku kako bi ljudi mogli učitati svoju farmu i ne moraju početi ispočetka zbog svog posla koji su učinili da bi došli tamo gdje jesu
Ovo je najgora aplikacija ikad
Oh, to je sjajna igra
Farm Town Village Build Story Εύκολα butm
Farm Town. ファームタウン: ハッピービレッジデイ ミニゲーム aqv
Dobra igra
Igra je dobra ali naše mine ne rade
napiši igru za uživanje
Preteško je zaraditi novac
Noob ovdje, stvarno ne možete stići daleko bez trošenja i skupo je, a nisam igrao neko vrijeme i to me natjeralo da počnem ispočetka.... Nema načina da napredujete bez puno novca, ili kliknete 3 ili 4 stvari trbušnjaci onda prestaju, tako da nema puno napredovanja i treba vam novac novca 💵, previše novca pogotovo nakon što izgubite sve stvari koje ste kupili. Ako to ne ponovite, mogla bi postojati besplatna sporija verzija i bolji načini zarade od instaliranja igara koje ne želite.
Bilo je dobro dok nisi stigao tako daleko... jedini način bi bio da potrošiš nepristojnu količinu novca i to neće biti sretno.. izbrisano od danas
jako lijepa ova igra
jako je dobar ❤❤❤❤❤
검스링거 액션 frui
Fazenda Farm Casual vgbn
ه خوب
Došla do razine 55, dalje nema ništa novo. Sad više nema novog cilja za postići; nema svrhe dalje igrati ......
Op
Zanimljivo je, ali na kraju stvara toliki problem
Zabavna igra!
ovo ažuriranje je tako dosadno...uvijek me tresnu kad razbijem svoj...
To je vrlo zabavna igra
prilično dobra igra osim što mora postojati način korištenja novčića za kupnju lopata/pila/makaza itd. umjesto pravog novca. također mi ne dopušta da otključam 2. rudnik, iako sam očistio svu zemlju i od ažuriranja igra se stalno smrzava i ne sjeća se što si napravio neposredno prije nego što to učini