Post by drenlandceanrotsbott on Feb 21, 2022 0:06:03 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda poveča zlato ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je igra
Ni možnosti, da bi preskočili oglasni zaslon, ko se vsiljiv oglas z vprašljivo postavljenim gumbom konča. Igra smeti. Grozna izkušnja. Tega dumpster-fire nisem mogel dovolj hitro odstraniti.
Death Worm™ Arcade kbvs
Če se želite zabavati, igrajte to igro. Zabavno je
Kot otrok sem jo igral in še vedno mi je všeč👍
Death Worm™ Аркади tlg
Adventure Escape: Asylum Nuotykių oph
Zabavna igra, vendar zelo zamudna
Jaz ljubim to igro. Tako zasvojenost. Temu dajem 4 zvezdice namesto 5, ker je nekako.. navaden.Poslušajte me, ta igra bi morala imeti ugodnosti; lahko izberete, kaj želite povečati (trajna hitrost za 1%, trajni nitro za 1% itd. Izboljša tako naprej) vsakič, ko se premaknete na naslednji nivo (11, 12 itd.) To ima potencial, kot so animacije lepo in barve se super prilegajo. Druga stvar, ki bi jo morda morali dodati, so osebne preobleke. Poleg vsega tega obožujete samo igro. Naredil sem celo animacijo haha
Res dobra igra z veliko krvi, ampak to je to.
Trdna mala igra, veliko zabave. Pravzaprav privlačno. Nehal bom igrati, ko bo mletje prehudo (kar je neizogibno), vendar sem približno dve uri in uživam.
Všeč mi je ta igra, da je tako dobra, da ne prejemate oglasov, dokler vklopite wifi, priporočam
Eh, lahko bi bilo bolje, ko sem bil mlajši, se spomnim še enega z bistveno boljšimi funkcijami prilagajanja. To so zelo gole kosti. Igra dobro, vendar ni zabavno
Ni tako dobro
dobro
Lepo !!! 😊
Dodajte še nekaj nove kože črva in dodajte nekaj orožja črvu, kot je laserski ognjemet
Všeč mi je, upam, da lahko dodate še kakšen način HVALA
V redu, ta igra je tako zabavna in res razslojujoča, razen ko eno samo ustreli skoraj vse v nemogočem načinu xD Moja pritožba se nanaša na dnevne misije, ali pa smo imeli z njo manjše težave, sem izčrpal svoje črve in obstaja vsakodnevna naloga, da poskusite izvesti to vrsto nadgradenj, ko je vsak smrtni črv nadgrajen, tako da lahko naredite tako, da bo na tem druga misija? Kot druga misija, potem ko to popraviš, imam 5 zvezdic od mene in je odlična igra, tako da je dobro opravljeno
Čudovito, vendar le 2 zvezdici kyuki energy čaka
Dobro je, ampak enkrat me je zapeljalo v Dien
Zdaj ima vsakodnevne misije, na tone (dragih) prilagodljivih in nadgradenj ter sezonsko vozovnico in še več. In manjše izboljšave pri igranju in grafiki. Ni več priložnostna igra, ki bi jo lahko igrali, kadar koli želite; zdaj se moram igrati vsak dan. Kar ni nujno slabo. Žal nimam časa za druge dnevnike. In zdi se, da so odstranili dosežek Google Play. Odstranjujem, ampak poskusite, ni TAKO slabo.
To je zabavna igra
Igra skorajda nima oglasov in je popolnoma brezplačna, razen če seveda kupite kovance ali kaj podobnega. Brez napak, zaostajanja, wifi ni potreben in je brez povezave. Priporočam igranje te igre.
Razburljivo, zahtevno in zabavno, vendar je težko dobiti boljše črve, če nimaš denarja, kot sem jaz. Ne morem se premakniti naprej s samo gledanjem 1000 prekletih oglasov - to je tisto, kar je nadležno.
Nekako mi je všeč in sovražim, ker je grafika neverjetna, vendar so kontrole zanič, zato mu dajem 3 zvezdice
Zelo smeti Dodali ste energijo samo za ohladitev igranja, vendar ne smeti, stvar za smeti je energija, prosim odstranite to stvar, ki mi uničuje igranje
To je dobra igra, dokler ne premagate prvega črva, potem pa vam da na tone oglasov in dobili boste manj kovancev, izkušenj, zdaj pa je samo brezplačna igra
Odmerek ne deluje
Živjo,. Prosim, če lahko tej igri dodate funkcijo SHRANJEVANJE V OBLAKU. Zelo bomo hvaležni, če bomo uspeli shraniti dragocen napredek. Ker ima igra redni način napredovanja od enega črva do drugega črva in višje stopnje, bo zelo TEŽKO igrati od samega začetka, če bo napredek igre izgubljen iz naše naprave. Ponovno vas prosim, da v naslednjih posodobitvah dodate funkcijo SHRANJEVANJE V OBLAKU. Prosim 🙏🙏🙏🙏🙏.
Res škoda. Pravzaprav sem užival v igranju, vse do ravni kampanje, kjer si moral uničiti 10 NLP-jev, brez regeneracije zdravja in preveč NPC-jev za premikanje. Toliko mojega časa je bilo zapravljenega in na koncu je postalo preprosto nemogoče. sramota. Odstranjeno.
To je res najboljše, kar lahko dam tej igri. Če denarja ne porabite nenehno, vas energetski sistem prisili, da počakate, če želite igrati več kot nekaj stopenj. Sam igranje je odlično, vendar ga res zavira sistem nadgradnje, ki ni pomemben. Upam, da bodo težave kmalu odpravljene, vendar te igre že nekaj časa niso več in ne pričakujem, da se bo to zgodilo.
Dobri stari časi, ta igra si zasluži 5 zvezdic, ker je moje otroštvo postalo zabavno
V redu, vendar ni poštena igra. Ko sem nekaj časa igral, sem spoznal, da ne glede na to, kako spreten sem v igri, uspeh ali neuspeh v resnici določa vaša raven črva. Sovražniki se v težavnosti povečujejo, ne glede na to, kaj ste nadgradili. Če je vaša raven črvov prenizka, bo imela povprečna oseba morda 20-odstotno možnost, da premaga raven, označeno s težko. Edini način, da se zmanjša s trdega? Raven črvov. Resnično naredi sistem nadgradnje lažni. Igra bi zlahka dobila 5 zvezdic, če bi temeljila na spretnostih.
Prenesena igra 20 min i,m že na stopnji 8, zabavna je, hitra. Ne maram ocenjevati iger zgodaj, upam, da bo še naprej igra zelo prijetna igra do zdaj precej dobri razvijalci
Zaenkrat je v redu. Ni tako dober kot Tasty planet, vendar bolj dostopen zaradi nadgradenj. Priraste vam.
Pokliči me iz članka in poskrbi, da mimogrede v novem letu želim lep dan,
Odlična igra je kul z novimi črvi ali pošasti, vendar pogrešam staro, ta ima kampanjo, prosim, dodajte neskončen način, no, odklenem vse črve ali pošasti, zdaj je precej dolgočasna, a še vedno odlična igra
Preveč oglasov, premalo igranja. Obstajajo veliko boljše igre za gojenje pošasti.
PREVERITE TO IGRO TO JE GROZNO! deth worm SHOOD NE MORE JESTI TIGRA, ČE DETH WORM POSKUSI POJESTI TIGRA DETH WORM SHOOD EKSPLODIRAJ, KER JE TIGER KREN KOT BOG TIGER NE MORE UMRTI. VSI, KI JE TEJ IGRI DALI 5 ZVEZDIC, SHOOD DIE TIGRU. SREČAJTE IZDELAVCE TE IGRE, DA SO ZLI KOT LEV, KI ŽELIJO UNIČITI VSE DOBRE STVARI!
Več prostega Rima in grafike
Kul koncept Prepričan sem, da je nekomu všeč, samo ne moja vrsta igre
Ne bi me nehalo motiti, dokler ga ne ocenim. Ko bom igral več, bom pustil ustrezen pregled, toda trenutno lahko v veliki meri zagotovim, da če želite igrati to igro dosledno, boste morali nekaj porabiti. Ima rakav energetski sistem, zaradi katerega ne morete igrati toliko, kot želite, ne da bi vložili 5 dolarjev na mesec.
Zelo dobro! čeprav sem pravkar prenesel to igro, je dobra, vendar bom iskren, Ni popolna igra, je pa dobra 👍. Še naprej ustvarjaj dobre igre!
Death Worm™ Trò chơi điện tử cqtb
Nekako zabavno, ampak oglasi vse pokvarijo