Post by drenlandceanrotsbott on Feb 21, 2022 0:02:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ מבוכים \u0026 More ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ מבוכים \u0026 More IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד אינסוף אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ מבוכים \u0026 More 2022 version ▞▞▞
רמות שונות, מכשולים, אין הרבה פרסומת. די ממכר 😊
מושלם מפתח את חוש החשיבה
השלבים עם הקרח הכי טובים
אני רק רוצה לומר שהאפליקציה הזו באמת מדהימה ואם אתה משועמם פשוט תשחק במשחק הזה
Labyrinthes et Plus Réflexion epi
אני אוהב את זה אני מדרג את זה חמישה כוכבים כי אני יכול לפתור את החידות כל כך בקלות. אפילו אני יכול לפתור את החידות הקשות ביותר, בבקשה תקשה עליי הרבה יותר 🥰🥰🥰
חשיבה
Bubble Shooter Rekreacyjne dpfe
התקן את האפליקציה. דבר ראשון למעלה במסך שיש לך לחץ על 'מסכים'. אוקיי, די נורמלי. לחץ על הכפתור ומיד צצה מודעה משני חלקים שאי אפשר לדלג עליה. אתה מנסה להיכנס לצד הרע שלי? סוף סוף מצליחים לעבור את המודעה וחזרנו למסך ההסכמה - האם למישהו יש דז'ה וו? היכנס למשחק וזה פשוט, כאילו ממש פשוט. אמנם הרמות עולות, אבל הקרחונים מהירים יותר. ואז עוד מודעות שני חלקים שאי אפשר לדלג עליהם, יאיי, איזה כיף לנו! ברצינות, אל תטרח!
גרפיקה באיכות ירודה מאוד ותנועה קשה. פרסומות ארוכות יותר ממשחק. מסיר התקנה.
משחק מעולה אין הרבה פרסומות ואין לגים
משחק נחמד😋
משחק כיפי, ומחדד מחשבה. תודה רבה
כיף מאוד, רוצח זמן מצוין
אתה אפילו לא יכול לטעון את המשחק מבלי שתאלץ לצפות בפרסומת!
🤩😍😘💎💎👑💓💓❤❤❤💝💞🖤💜🧡💛💚💙💋💘❤💓💔💕💖
פנאן
👍 Vg
משחק מאוד יפה חמוד קול
המשחק הזה הוא רוצח זמן אבל פרסומות צצות מיד אחרי שאני מסיים שלב זה מאוד מעצבן בבקשה תקן את זה
מְגוּחָך! הייתי ברמה 72 במבוכים ופתאום התחילו לצוץ פרסומות במהלך המשחק. הסרתי את זה.
Mazes और अधिक पहेली mlvq
חרא של משחק
המשחק הזה, ברגע שפתחתי את המשחק בפעם הראשונה קיבלתי מודעה, צפיתי בה ואז כשניסיתי לשחק ברמה הראשונה הגיעה מודעה אחרת, זה שוורים**t
המשחק הזה הוא משחק מצוין וגם עוזר למוח זה משחק קל
יותר מדי מודעות. הסתיימה לאחר 3 משחקים.
היה ניסיון רע. המודעות של גוגל מעצבנות. נאלצתי לסגור את האפליקציה ולפתוח אותה שוב כדי להמשיך לשחק כי לא היה שום סימן סגירה למודעות.
. כל שנייה יש פירסומת אבל משחק כיף
חחח
WAAAAY לפרסומות רבות. הסרתי את זה מסיבה זו.
כיף ומרגש!! יש לו הרבה שלבים וקורסים בשבילך. מצאתי את זה מאוד מאתגר. תודה שיצרת את האפליקציה המדהימה הזו 👍👍
בקרוב אני אמחק את המשחק. הכריח אותם לפרסומות רבות והן ארוכות מדי
פחחחחחחחחחח
יש לו רק 5 שלבים אבל זה שימושי אני חושב שהם צריכים ליצור עוד שלבים זה יהיה כיף בעיקר אני אוהב את הבמה הרגילה
Mazes & More Puzzle jek
מפרסמת להתחיל את המשחק שני סיבובים מהירים ולחזור לפרסומות... יותר מדי בשבילי
Labyrinthes et Plus Réflexion hnq
כיף לי
משחק חשיבה טוב מאוד
אני שונא את זה, קצת. יש לו זמן טוב. הרשימה. אתה יכול גם להתעניין. ומצד שני, צוות Google. תהיתי מה הכי טוב, אבל עברתי זמן מה. יש לי להסתכל ולתת לכולכם לזמן מה כדי להתגבר על החובה לומר. זה כבר מסמכים סרוקים ואת שלושת הדבר העיקרי שאני רוצה אתה מתעניין.
אהבתי את הזמן בצום,קל מאוד
זה משחק נחמד מאוד אבל הסיבה לתת 3 כוכבים היא רק פרסומות
כיף
לא יכול לכוון את הסמל שהוא הולך לאן שהוא רוצה! התבטל לאחר דקה של ניסיון לעקוף את המבוך בעצמי.
מעביר הזמן בהנאה ובכיף את מענין ודורש רשימת לב וריכוז אהבתי מאוד תודה 😍
מביך ואיטי מההתחלה.
התקן רק אם יש לך סבלנות לחכות 30 שניות בין מבוכים. הם משמיעים מודעה של 30 שניות בכל פעם שאתה מסיים מבוך. ממש יותר זמן ממה שלוקח לסיים מבוך
מעולה!!